Nyelvi coaching


A módszer

Nyelvtanári pályafutásom alatt sokszor tapasztaltam, hogy bár a nyelvet tanuló diák vagy felnőtt már régóta próbálja elsajátítani a nyelvet, próbálkozásai, erőfeszítései kudarcba fulladnak. Ezek nem mindig a szorgalom hiányából fakadnak. A nyelvtanulók egy részénél a kitartás ellenére fellép egy nyelvi gátlás, ami miatt nem tudnak megszólalni, nem mernek kommunikálni. Mások - az örökös újrakezdők - nem találják azt a módszert, amely személyiségükhöz illik, ezért egy idő után motiváltságuk elveszik.

A nyelvi coaching azoknak a fiatal felnőtteknek, üzletembereknek segít, akik már rendelkeznek bizonyos nyelvtudással, és azt valamilyen konkrét cél elérésében szeretnék kamatoztatni. Tipikus esete ennek a nyelvvizsga, állásinterjú, konferencián való előadás, prezentáció megtartása, üzleti út, stb.

A nyelvi coach tehát nem egyszerűen nyelvtanár. Támogatja ügyfelét egyéni nyelvi céljai pontos meghatározásában, a szükséges nyelvismeret megszerzésében, a nyelvtanulási folyamatok tudatosításában és a személyre szabott akcióterv kidolgozásában. Mindezt – a nyelvtanulást érintő önismereti munkán keresztül - az ügyfél egyéni erőforrásaira támaszkodva teszi, biztosítva ezzel az önbizalom növekedését és a gátlások leküzdését. Mindemellett ott van biztos nyelvtudása, nyelvi szakértő is egyben, aki coaching jellegű visszajelzésekkel él.

Nyelvi coaching szemléletű tanításom sikerességét bizonyítja, hogy 27 fős gimnáziumi osztályomból valamennyi tanuló megszerezte a középfokú (B2) nyelvvizsgát, 14-en pedig a (C1) felsőfokú vizsgát is sikeresen teljesítették.


Kinek ajánlott?

Aki szeretné

  • képességei legjobbját nyújtani és készségeit hatékonyan és tudatosan fejleszteni
  • magabiztosabban megnyilvánulni valós idegen nyelvi helyzetekben
  • céltudatosan az erősségeire építeni
  • a számára leghatékonyabb tanulási módokat alkalmazni
  • személyre szabott működőképes akcióterv szerint haladni
  • a fejlődés iránti felelősségét vállalniJelentkezés:

Jelentkezés emailben vagy telefonon.

A foglalkozások időtartama 60 perc. A találkozások gyakoriságát és számát az ügyfél céljai és igényei szerint alakítjuk ki.

Ár:

1 alkalom: 5000 Ft

5 alkalom: 22500 Ft

10 alkalom: 40000 Ft

"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

Kapcsolat

Telefon: +36 30 274 9212
E-mail: andi3560@gmail.com
             a.almasi@t-online.hu

KAPCSOLATFELVÉTEL

Magamról...

Hiszem, hogy amikor egy probléma kapcsán elkezdesz keresni, már jó úton jársz ahhoz, hogy aktívan felelősséget vállalj életedért. Ebben a folyamatban szeretnék a segítségedre lenni.