Bemutatkozás


Alapvégzettségem pedagógus. Az elmúlt években az alternatív pedagógiai módszerek tanulmányozása és bevezetése állt érdeklődésem középpontjában. Jelenleg is egy hasonló célokat kitűző pedagógiai műhely alkotó tagja vagyok.

A gyerekekkel folytatott munka megmutatta számomra, hogy az iskolai sikerek, kudarcok nem feltétlenül a szorgalommal és tehetséggel függnek össze, hanem a jegyek mögött személyes, vagy családi okokból adódó elakadások is meghúzódhatnak.

Az iskolai teljesítmény mellett a kis- és nagykamaszoknál előtérbe kerül a barátság, szerelem, szülők, függőségek – számos olyan élethelyzet és problémaforrás, amivel a kamasz találkozik. A pszichodráma segítségével ők is megtalálhatják azt, ami életüket elviselhetőbbé, tartalmasabbá teheti. A korosztály tipikus problémája a továbbtanulás, pályaválasztás. Nekik ezen a téren speciális pályaválasztási csoportot, karrier coachingot indítok.

Az önismereti munka soha nem érhet véget. A felnőtt csoportokban lehetőség van a családdal kapcsolatos, párkapcsolati, munkahelyi, egészségügyi, vagy bármilyen más eredetű elakadással való szembenézésre és munkára. Hiszem, hogy mindenkiben ott van az az erőforrás, amellyel meg tudja oldani aktuális nehézségeit, képes a változásra és változtatásra. Én ehhez kínálok teret, teljes jelenlétet és a tapasztalati tanulás lehetőségét.

Tanítómesterem dr. Saáry Kornélia volt. Köszönet, hogy bízott bennem, elfogadott és szeretetével tanított.

Várlak sok-sok szeretettel és figyelmemmel.

Szakirányú képzettségeim:

2012-2013           Felnőtt pszichodráma asszisztensi képzés (dr. Fedor Béla-Falvai Rita)

2012-2013           SzomatoDráma képzés (dr. Buda László)

2012-2013           Life and Business Coach (dr. Kollár Coaching Iskola)

2013-2015           Gyermek pszichodráma asszisztens (Janda Zsuzsa)

2016-2018           Felnőtt pszichodráma felsőfokú képzés (Teszáry Judith, Kapusi Gyula)

 

"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

Kapcsolat

Telefon: +36 30 274 9212
E-mail: andi3560@gmail.com
             a.almasi@t-online.hu

KAPCSOLATFELVÉTEL

Magamról...

Hiszem, hogy amikor egy probléma kapcsán elkezdesz keresni, már jó úton jársz ahhoz, hogy aktívan felelősséget vállalj életedért. Ebben a folyamatban szeretnék a segítségedre lenni.